Количката е празна
Hubsan представи нов сгъваем дрон Zino H117S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След няколко месеца слухове, един от най-популярните производители на дронове Hubsan, обяви официално най-новия си модел Hubsan Zino H117S. От снимките разбираме, че на външен вид Zino ще наподобява един от популярните модели на DJI - Mavic, а гимбалът на камерата прилича на този от DJI Spark. Преди дни Hubsan пуснаха първи официални снимки на модела, а вече е ясно и какви ще са основните му характеристики:

Размери ДxШxВ: 304.6 x 252.4 x 90 мм

Максимално време за полет: 23 минути

Полетно тегло: 700 гр (без протектори за перки)

Интелигентна батерия: 11.4V 3100mAh

Безчеткови мотори

Време за зареждане – 180 минути

Вградена 4K ултра HD камера

3-осова стабилизация на камерата

Предаване на разстояние: 1 км

HD WI-FI видео предаване

FPV: Immersive Experiencе

Flight Control Failsafe/Low Power Failsafe

Функции GPS/Follow Me/Headless/RTH/Waypoints

hubsan zino h117s пакет

Zino ще e сгъваем дрон с 4К ултра HD камера с резолюция 3840X2160 и 30FPS. Камерата използва процесор за изображения Ambarella sports. Три осовият гимбал на камерата ще осигурява стабилна картина. Всички стандартни функции GPS, задържане на височина, следване, летене по маршрут са на борда. Други функции са следене на избираем обект, и опция за снимане на 360° панорама с натискането на един бутон. В пакета виждаме свиваеми перки, дистанционно с място за телефон и USB кабели за връзка и зареждане.  Ако оператора изгуби контрол или батерията свършва се задейства режим за връщане на дрона при точката на излитане. Обявеното време от 180 минути за зареждане на интелигентната батерия звучи много добре с време за полет около 23 минути. Дронът ще може да лети на разстояние 1 километър, като всичко ще може да се следи в реално време на екрана на смартфон. В последните месеци Hubsan значително подобриха своето мобилно приложение, което използват за управление и на няколко предишни модела.

hubsan zino h117s

Дългото чакане на Hubsan Zino H117S

Време беше Hubsan да сe издигнат и да създадат дрон, който е конкурентен на пазара. Техният модел H501S е вече на 3 години, без съществени подобрения. H501S e много забавен дрон и e харесван от хората, които желаят да закупят GPS квадрокоптер с безчеткови мотори и функции, които имат по-скъпите модели. На модела обаче му липсва гимбал и електронна стабилизация на изображението, което възпрепятства заснемането на стабилно видео. Преди няколко години Hubsan се опита да оспори лидерството на DJI Phantom с модела си H109, ​​но тогава изглеждаше, че нямат достатъчно опит, за да произведат достоен конкурент. Искрено се надяваме, че Hubsan Zino ще се справи много по-добре и ще се окаже истинска алтернатива на пазара за дронове в конкуренция с доминиращите DJI. DJI скоро пуснаха редица нови версии на най-продаваната си серия Mavic, но моделът на Hubsan ще е с наполовина по-ниска цена от модела Mavic Pro 2 и вероятно ще се конкурира с DJI Spark и Walkera Peri.

hubsan h501shubsan h109

По спецификация Hubsan Zino изглежда впечатляващо и нямаме търпение да завъртим перките и да го тестваме лично.

 

« назад